andersenmanagement.dk
Forandring - Fornyelse - Fokus
Forandringsledelse

"Der er intet permanent, undtagen forandring" (Heraklit - år 513 fvt)

Forandring er det eneste sikre, og den eneste forskel på forandring for 2.500 år siden og til idag er vel kun hastigheden, hvormed forandringer sker.

Mange forandringer er en proces, som virksomheder skal igennem over tid, men det er en god ide, hvis man vil prøve at styre forandringen, at have en plan. Derfor hænger en succesfuld forandringsproces sammen med både strategisk ledelse og projektledelse.

Det strategiske perspektiv er at have en overordnet pan for forandringen i virksomheden. Passer den ønskede forandring med virksomhedens mission og grundlæggende værdier, og hvornår er målet nået, dvs hvilket resultat for forandringen er en succes.

Til at gennenføre den konkrete forandring er det ofte godt med en projektplan. Her kan John Kotters 8-trins model bruges. Men når vi taler forandring, er der mange perspektiver, man skal være obmærksom på, for eksempel hvordan en forandring påvirker organisation og mennesker. Her kan andersenmanagement.dk være en god sparringspartner for din virksomhed.