andersenmanagement.dk
Forandring - Fornyelse - Fokus
Værdisæt

andersenmanagement.dk  er en konsulent virksomhed med "hovedsæde" syd for Århus.

Min baggrund er orienteret mod industrien. Som nyuddannet ingeniør, startede jeg hos Rockwool International, mens jeg de efterfølgende 15½ år arbejdede som ingeniør, leder og direktør hos Tetra Pak Hoyer i Århus. Sideløbende har jeg udddannet mig indenfor ledelse og i sommeren 2008 afsluttede jeg Diplom I Ledelse med et speciale om forandringsledelse.

 

Fra 2009 har jeg så valgt at afprøve mine talenter og kompentencer som selvstændig ledelseskonsulent. Læs mere under "ydelser".  Jeg arbejder udfra et værdisæt om integritet og loyalitet, overfor mine kunder og i tråd med mine egne grundlæggende værdier. Mine ledelsesydelser er baseret på 3 teser om forandring, fornyelse og fokus. Læs mere nedenstående.

 

Forandring: ved at bruge andersenmanagement.dk hjælper jeg din virksomhed med konkrete projekter eller styrkelse af processer, så din virksomhed ser tydelige og målbare forandringer efterfølgende.

 

Fornyelse: jeg skaber fornyelse i flere dimensioner. Selvfølgelig resultatet af det konkrete projekt, men jeg udfordrer også din virksomhed med nye vinkler  og ideer, og dermed muligheder for vækst og udvikling i din virksomhed.

Fokus: ved at ansætte mig til at løse dine opgaver, vil du kunne koncentrere dig om dine andre vigtige aktiviteter i din virksmhed, uanset om det handler om drift eller udvikling og strategi. Jeg fokuserer på den givne opgave for dig, uden at være forstyrret af dagligdagens andre vigtige, men forstyrrende elementer. Dermed sikrer jeg, dit projekt kommer helskindet i mål.